HobbiesSenderisme, natació, busseig, pintura, elaboració d’esbossos, supervivència a la jungla, aventures, viatges, música, meditació i lectura
Afers / NuvisRajnikant Jaiswal també conegut com Kant (MMA Fighter) junts des del 2018
Rajnikant Jaiswal en un partit de lluita lliure

Krupa Bhalerao en un esdeveniment

Alguns fets menys coneguts sobre Krupa Bhalerao

• Krupa Bhalerao és un atleta i instructor d'arts marcials professional i a temps complet que ostenta el tercer cinturó negre Dan sota l'Organització Mundial de Karate Funakoshi Shotokan.
  • Krupa practica arts marcials amb el mestre Prafful B. Pawar des dels 5 anys i s’ha format en diversos tipus i estils com la lluita lliure, l’aikido, les arts marcials Sqay, el judo, la boxa, el tir amb arc, les arts marcials europees històriques, el taekwondo, l’alpagut Esport de combat i armes.
  • Krupa ha guanyat 146 medalles d'or, 64 medalles de plata, 21 medalles de bronze i 41 trofeus del gran campionat.
  • Krupa ha jugat tornejos de nivell nacional, estatal i de districte. Krupa també ha representat a l’Índia en tornejos de campionats asiàtics, internacionals i mundials.
  • Ha representat l'estat de Maharashtra a Goa, Bangalore, Punjab, Haryana, Tamil Nadu, Uttar Pradesh, Gujarat i molts altres. Krupa també ha representat l'Índia a Bielorússia, Sri Lanka, Polònia, Portugal, Malàisia, Sud-àfrica, Dubai, etc. per als torneigs del Campionat Mundial.
  • Ha estat practicant arts marcials durant els darrers 18 anys i també ensenyant arts marcials des del 2012.
  • En una entrevista, Krupa va dir que el seu millor campionat mundial fins ara és el seu primer campionat mundial que es va celebrar a Bielorússia. Krupa diu que després de guanyar el campionat només per a mi, es va tocar l’himne nacional del nostre país, i va ser el moment més orgullós de la meva vida.
  • En el viatge de les arts marcials, tothom estava en contra d’ella, excepte la seva mare. A causa de la torxa i l'assetjament diari de la família, Krupa es va enfrontar a la depressió en la seva adolescència.
  • Un gir en la seva carrera es va produir el 2012 quan Krupa va ser seleccionada per al seu primer Campionat del Món. Es van seleccionar 7 atletes de l'Índia, però només Krupa va guanyar l'or i la plata i un campionat del món. Un total de 23 països van participar al torneig i Krupa va jugar un total d’11 rondes i, a la ronda final, Krupa va haver de derrotar a un contrincant masculí i finalment va guanyar el seu 1.cCampionat del Món a Bielorússia.
  • El 2016, Krupa va patir una lesió important al cap i, a causa d’això, va prendre una diferència de dos anys i mig respecte a les arts marcials el 2019.
  • Va tenir l'oportunitat de jugar al Campionat del Món, però, per la seva salut i la manca d'entrenament, va estar completament una setmana. va ser la seva parella qui sempre la motivava i la preparava per al seu Campionat del Món 2019.
  • Krupa sempre diu que hi ha 3 pilars forts de la meva vida: la seva mare, la senyora Pooja Bhalerao, la segona, l'entrenador Prafful Pawar, i la tercera, la seva companya Rajnikant Jaiswal, que sempre la mantenen forta.

El nuvi i promès de Krupa Bhalerao, Rajnikant Jaiswal

• Ha participat en la categoria de karate de menys de 55 kg i la categoria de pes obert.
  • És vuit vegades campiona del món i ha representat a l’Índia a Bielorússia, Sri Lanka, Malàisia, Polònia, Portugal, Sud-àfrica i Dubai.