Debut professionalA Primera Divisió argentina per Independiente a l'edat de 15 anys 35 dies
PosicióVagant
Entrenador / MentorRicardo Bochini
Recardo Bochini
Discos (principals)• Es va convertir en el futbolista més jove el 5 de juliol de 2003 a debutar a la Primera Divisió argentina a l'edat de 15 anys i 35 dies.
• Agüero va marcar 6 gols a la Copa Mundial de la FIFA Sub-20 de la 2007 i va guanyar el programa 'La Bota d'Or' del torneig. Va guanyar fins i tot 'La pilota d'or' al millor jugador del torneig.
• La temporada 2010-11 jugant a l'Atlètic de Madrid va marcar el seu primer hat-trick de carrera contra el Mallorca.
• Jugant al Premier League Club Manchester City Va marcar 105 gols en 152 aparicions, tenia la proporció de gols per minut més alta de la història de la competició de la Premier League des de la seva fundació el 1992, amb una mitjana d’un gol cada 109 minuts.
• És titular de rècord com a màxim golejador en un partit de la Premier League fins i tot més ràpid, cinc gols en 23 minuts i 34 segons de temps de partit.
• És el màxim golejador sud-americà de la història de la Premier League.
• El 2015 a la Copa Amèrica a San Juan contra Bolívia, va aconseguir el seu primer hat-trick internacional amb una victòria per 5-0.
Punt d’inflexió professional• Quan es va convertir en el màxim golejador i millor jugador del torneig a la Copa Mundial Sub-20 de la FIFA 2007
HobbiesEscoltar Cumbia Music
ControvèrsiesEn la seva carrera a l'Atlètic, va marcar un gol guanyador contra el Recreativo de Huelva el 14 d'octubre del 2006 mitjançant l'ús de mans, només el seu segon gol per al club.
Coses preferides
Menjar preferitBarbacoa argentina
Noies, família i més
Estat civilDivorciada el 2012 després de quatre anys juntament amb Gianinna Maradona.
Giannina Maradona and Sergio Aguero with són
Afers / NoviesKarina Tejeda (2014)
Karina Tejeda
EsposaGianinna Maradona (divorciada el 2012)

• Does Sergio Agüero drink alcohol ?: Yes
  • El sobrenom de Sergio és Kun, que apareix a la seva camisa, el van donar els seus pares del programa de televisió preferit de Sergio Kum-Kum.
  • Va descriure Leonel Messi com un germà en la seva autobiografia 'Born to Rise'.

Sergio Aguero amb Leonel Messi

• Agüero té un tatuatge a l'interior del braç dret inscrit a Tengwar.
  • Agüero és considerat un dels millors davanters del món. Ha marcat més de 200 gols en la seva carrera futbolística.
  • Va ajudar l’Argentina a guanyar la medalla d’or el 2008 als Jocs Olímpics de Pequín contra Brasil amb 3-0, en què Agüero va marcar dos gols.
  • És el jugador més jove que va debutar al futbol a l'edat de 15 anys i 35 dies, batent el rècord que tenia anteriorment Diego Maradona.
  • Es va establir amb Giannina Maradona (la filla de Diego Maradona) el 2009. Tot i això, la parella es va separar el 2012. Tenen un fill Benjamin.
  • Després de 44 anys, amb el gol d’Agüero, el Manchester City va guanyar el seu primer títol de lliga el 2011.