UniversitatDesconegut
Qualificació EducacionalGraduat
debut Pel·lícula: Yamphawati-La princesa (2014)
Família Pare - Moti Lal Gurung Sipora Gurung
Mare - Seti Ghising Gurung Sipora Gurung va guanyar la medalla de bronze (costat dret)
Germà - N / A
Germana - Melissa Gurung (més jove) Sipora Gurung va guanyar Miss Pokhara el 2013

• Sipora Gurung beu alcohol?: Sí
  • Sipora Gurung és una dona global que és atleta nacional, jugadora de voleibol i actriu.
  • És ben coneguda al cinema napolès pel seu treball com a actriu en pel·lícules nepaleses com 'Yamphawati (La princesa)', 'Bhui Manche', 'Ghalek' etc.
  • Amb tan sols 13 anys, va ser seleccionada a l’equip nacional de voleibol i va representar el Nepal als ‘10è Jocs del Sud d’Àsia’.
  • Als 13 anys es va convertir en la jugadora més jove dels 'X Jocs Sud-asiàtics' celebrats a Sri Lanka i també va guanyar una medalla de bronze per al Nepal.

Aanchal Sharma (actriu) Alçada, pes, edat, nuvi, biografia i molt més

• Als 18 anys, mentre jugava a voleibol, va patir una lesió al genoll i des de llavors no havia pogut jugar i estava fora de pista.
  • Durant la seva adolescència, també va ser la 'campiona del Nepal' de 200 i 400 m de cursa (menors de 16 anys).
  • Ha rebut diversos premis estatals, nacionals i internacionals i èxits en la categoria de millor jugador.
  • El 2013 va ser la tercera subcampiona i guanyadora de Miss Talent al concurs Miss Pokhara.